Premier League

Ancelotti opgiver mesterskabet

Chelsea-manager Carlo Ancelotti tror ikke længere på det engelske mesterskab og vil nu koncentrere sig om at sikre fjerdepladsen, der giver adgang til Champions League.

Chelsea har haft en rigtig sløj sæson. Senest tabte de med 1-0 til Liverpool i egen hule, og selv om Manchester United også tabte, og afstanden til førstepladsen dermed ikke blev større end de 10 point, så tror Chelsea-manager Carlo Ancelotti ikke længere på, at London-klubben kan generobre mesterskabet.

- Det er vanskeligt for os at tro på, at vi kan komme tilbage og kæmpe med om guldet. Skal jeg være ærlig, så er afstanden op for stor, siger Carlo Ancelotti i et interview med den engelske tv-kanal

BBC.

LÆS OGSÅ: Nu vil Chelsea også købe Kaka

Chelsea og Ancelotti vil nu i stedet koncentrere sig om at sikre sig den fjerdeplads, som de lige nu indtager med samme pointtal som Tottenham, der ligger nummer fem og har en svagere målscore. Fjerdepladsen giver som altid adgang til Champions League-kvalifikationen, og det er derfor vigtigt for Ancelotti at blive minimum nummer fire.

- Det vigtigste er at få fjerdepladsen, for så kan vi spille Champions League næste sæson, men der er flere hold at kæmpe med, siger Ancelotti videre.

Chelsea er fem point efter Manchester City og seks point efter Arsenal. De møder Fulham på udebane på mandag.

LÆS OGSÅ: FCK's chance: Chelsea bløder