• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Avis: Thomas Frank er favorit til stort trænerjob

Foto: Getty Images

Ifølge Daily Record er Thomas Frank favorit til at blive ny cheftræner i Tottenham, hvor Antonio Conte snart forventes at være fortid.

Af Lars Gram-Hanssen

Thomas Frank er favorit til at blive Tottenhams næste cheftræner. 

Sådan lyder det i hvert fald fra den skotske avis Daily Record, der skriver, at Frank står foran Celtic-cheftræner Ange Postecoglou i kampen om Tottenham-jobbet. 

- Omend Postecoglou fortsat er i spil, så vurderer velplacerede kilder nede sydpå, at Frank på dette tidlige stadie er Levys favorit til Tottenham-jobbet, skriver Daily Record.

- Levy har været glad for at ansætte store navne, men han er endt i modvind blandt fansene efter at højtprofilerede navne som José Mourinho og Antonio Conte har fejlet. 

Ifølge Daily Record overvejer Daniel Levy, der er bestyrelsesformand i Tottenham, at gå efter et mindre trænernavn, der kan igangsætte et længerevarende projekt. 

Udover Thomas Frank og Ange Postecoglou nævner Daily Record også Brightons Roberto De Zerbi som en mulig ny Tottenham-træner. 

The Telegraph skrev tidligere på ugen, at Tottenham forventes at afbryde samarbejdet med Antonio Conte i løbet af denne uge.