Premier League

Bendtner fik comeback til et par briller

Nicklas Bendtner var endelig tilbage på banen for Arsenal, men lige lidt hjalp det, da man lidt nådigt slap fra Villa Park med et 0-0-resultat. Samir Nasri også klar igen efter sin skade.

Nicklas Bendtner kom på banen efter en times spil, da Arsenal onsdag i Premier League spillede mod Aston Villa på udebane. Men kampen endte på trods af et par enkelte, flotte aktioner fra Bendtners side, og en Fabregas-afslutning på stolpen, uden mål.

Danskeren var ikke det eneste comeback-kid for Arsenal, der også kunne skifte Samir Nasri ind med ti minutter igen, og Arsenal har nu væsentligt flere skud i bøssen offensivt. Men det lod sig nu ikke se i aftenens kamp, bortset fra en enkelt afslutning af Cesc Fabregas på stolpen.

Tværtimod så Villa i store perioder ud som det farligste hold, og Gabriel Agbonlahor var især en konstant trussel med Arsenal-backkæden.

En topplacering i Premier League kræver dog også, at Chelsea sagtner farten, og det tyder ikke meget på, efter de slog Birmingham med 3-0 hjemme, og dermed igen fører ligaen et point foran Manchester United, og med en kamp i behold.

Målene, der var signeret Florent Malouda og 2 x Frank Lampard, var alle resultaterne af hurtigt opspil, der efterlod Birmingham-spillerne som statister, og Chelsea var med en kontrolleret defensiv samtidig i stand til at holde modstanderne fra fadet.

Især var Lampards første mål en perle, der faldt efter fint sammenspil med Michael Ballack.