• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Casemiro står til at få kongeløn i United

Foto: Getty Images

Ifølge The Athletic står Casemiro til at tjene det samme som David de Gea i Manchester United, hvilket vil gøre brasilianeren til en af de bedst betalte spillere i den engelske klub.

Af Lars Gram-Hanssen

Rent sportsligt er Manchester United ikke den mest attraktive destination i disse dage, men den engelske storklub har andre ting at lokke med. 

Real Madrid-stjernen Casemiro meldes således på vej til Old Trafford, og ifølge mediet The Athletic har "De røde djævle" da også tilbudt den 30-årige brasilianer en særdeles lukrativ aftale. 

Således forlyder det, at Casemiro i Manchester United vil komme til at tjene det samme som David de Gea, der angiveligt har en ugeløn på over tre millioner kroner. 

Dermed vil brasilianeren blive blandt Manchester Uniteds absolut bedst betalte spillere, med Cristiano Ronaldo som undtagelsen. 

Ifølge The Athletic har Casemiro accepteret en fire-årig aftale med Manchester United, og der skulle være tale om en kontrakt, der i høj grad er præstationsbaseret. Blandt andet vil der være tale om en bonus, hvis Manchester United kvalificerer sig til Champions League. 

Ifølge The Athletic vil der for Casemiro være tale om en lille lønforhøjelse i forhold til det, han tjener i Real Madrid, mens brasilianeren dog løber ind i en lønnedgang, hvis Manchester United ikke kvalificerer sig til Champions League. 

Manchester United betaler i første omgang 446 millioner kroner for Casemiro, skriver The Athletic. Prisen kan dog stige til 520 millioner kroner, forlyder det. 

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.