Premier League

Dalglish: Hodgson har intet at bevise

Kenny Dalglish mener ikke, at Roy Hodgson har noget at bevise, når West Bromwich i weekenden møder Liverpool.

I weekenden mødes West Bromwich og Liverpool i den engelske Premier League, og det er en kamp, som rigtig mange ser frem til på grund af dens omstændigheder. På Liverpools trænerbænk sidder naturligvis Kenny Dalglish, mens Roy Hodgson, der floppede fælt som manager i Merseyside-klubben i starten af sæsonen, nu er at finde i West Bromwich.

Engelsk presse har gjort et meget stort nummer ud af opgøret, da de mener, at det er Roy Hodgsons helt store chance for at bevise sit værd overfor den ledelse, der for nogle måneder siden valgte at afskedige ham.

Men den udlægning er Kenny Dalglish langt fra enig i.

- Roy har ikke noget at skulle bevise over for nogen som helst. Hvis nogle påstår, at han har ekstra motivation, betvivler man samtidig hans integritet og insinuerer, at han ikke havde nok motivation tidligere, siger Liverpool-manageren til skysports og fortsætter:

- Det er Liverpool vs. West Bromwich, og vi skal møde et hold, der bliver trænet af Roy. Det har jeg ingen problemer med. Det bliver rart at se ham igen, lyder det fra Kenny Dalglish.

Netop West Bromwich var et af de hold, Roy Hodgson formåede at besejre som Liverpool-manager. I tredje spillerunde vandt Liverpool 1-0 hjemme på Anfield over oprykkerne.