Eriksen roser sine kollegaer i Tottenham

Efter en sikker sejr på 4-1 over Liverpool har Christian Eriksen kun rosende ord til overs for sine holdkammerater.

Liverpools forsvarsfejl blev straffet af Tottenham, der efter sejren i går placerer sig på en tredjeplads i Premier League. Stemningen er særdeles god i Tottenham-lejren, og derfor er det blevet tid til at rose sine holdkammerater.

Med to mål og to assists af Harry Kane skulle man tro, at danskeren ville rose den engelske angriber, men det er alligevel Dele Alli og Heung Min-Son, der hædres.

- De løb meget, hjalp holdet i det defensive og forsøgte også at gå med frem, hver gang muligheden bød sig. Dele (Alli, red.) går altid efter målet - det samme for Son (Heung Min-Son). Vi ved, hvor skarp han kan være, og jeg er glad for, at begge spillere får selvtillid, de kan bygge videre på, siger Christian Eriksen til Tottenhams hjemmeside.

Begge spillere blev også noteret for scoringer mod Liverpool FC. Heung-Min Son scorede til 2-0 efter 12 minutter, før Dele Alli gjorde det til 3-1 før pausen.

Danskeren forklarer yderligere, at det var en meget vigtig sejr for mandskabet. Nu skal prøven stå, når Tottenham Hotspurs skal møde Manchester United på Old Trafford.

Inden da skal Eriksen og co. forsøge at spille sig videre i Carabao Cup. På onsdag gælder det nemlig ottendedelsfinalen mod West Ham United. Denne kamp spilles klokken 21.