Premier League

Giggs savner ikke Ronaldo

Manchester United er lige så gode, som de plejer at være, mener den spillende klublegende, Ryan Giggs. Han har ikke mærket den store forskel efter Cristiano Ronaldos exit, og det var aldrig nogen hemmelighed, at portugiseren ville til Madrid, siger Giggs.

Enhver klub vil kunne mærke et salg af en spiller, der lavede over 40 mål på en sæson. Men United klarer sig fint, på trods af mange skader, og 36-årige Ryan Giggs, der netop har forlænget sin kontrakt med et år, kan ikke mærke nogen forskel.

- Dette har aldrig været et enmands-hold, og vi er mere eller mindre stadig den samme kerne af spillere på holdet. Vi vidste alle, at Cristiano elskede Real Madrid, så han ville forlade os på et tidspunkt. Han er jo ikke fra Manchester, men der er ingen nag herfra, han er en fantastisk spiller og en flink fyr, fortæller Giggs ifølge Sky Sports.

Giggs fortæller i samme interview, at han stadig mener, at det er sjovt at spille, så derfor bliver han ved.

-Nederlaget mod Villa i sidste uge gjorde ondt, og jeg tror netop, at så længe det gør ondt at tabe, og man kompenserer til træning, så kan man beholde støvlerne på, siger waliseren.