• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Guardiola kommenterer vildt Haaland-rygte

Foto: Getty Images

Ifølge Pep Guardiola er det usandt, at Erling Haaland skulle have en særlig Real Madrid-klausul i sin kontrakt med Manchester City.

Af Lars Gram-Hanssen

Erling Haaland er nærmest kun lige ankommet til Premier League, men i flere spanske medier spekuleres der allerede i, at Real Madrid vil hente nordmanden i 2024. 

Tidligere på ugen fortalte den tidligere Real Madrid-spiller Fernando Sanz eksempelvis i det spanske tv-program El Chiringuito, at der findes en frikøbsklausul i Haalands kontrakt, og at denne klausul skulle være særligt rettet mod Real Madrid

Efter onsdagens 5-0-nedsabling af FC København blev Pep Guardiola så spurgt, om der i Haalands kontrakt er særlige frikøbsklausuler, der tilgodeser specifikke hold. 

- Det er ikke sandt. Han har ingen Real Madrid-frikøbsklausul eller klausuler for andre hold. Det er ikke sandt. Hvad kan jeg sige? lød svaret, ifølge The Athletic, fra Pep Guardiola. 

- Jeg har fornemmelsen af, at han er utroligt glad her, og vi vil forsøge at sikre os, at han bliver glad for at være her. 

The Athletic skriver i deres artikel, at de erfarer, at der eksisterer en frikøbsklausul i Erling Haalands kontrakt, men at de konkrete detaljer fortsat er uklare.