• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Imponeret Brentford-dansker: Der er meget kvalitet i Championship

Foto: Getty Images

Christian Nørgaard er faldet godt til i Brentford, hvor niveau har imponeret ham.

Af Victor Risager

Efter et mislykket ophold i italienske Fiorentina rykkede Christian Nørgaard i sommer til den engelske danskerklub  Brentford.

I Brentford er han blevet genforenet med den tidligere Brøndby-træner Thomas Frank, og Christian Nørgaard har hurtigt etableret sig som en profil i Brentford. Den danske midtbanespiller har spillet i ni af de første 11 kampe.

Og hidtil har Nørgaard været imponeret af niveauet i den næstbedste engelske række. Det fortæller han ifølge Brentfords Twitter. 

Læs også:Optakt: FC Midtjylland - Randers FC

- Jeg vidste, at der ville være udfordringer. Niveauet i Championship har levet op til det, jeg forventede, og det betyder, at der er meget kvalitet i ligaen, siger Christian Nørgaard, der er faldet godt til i klubben:

- Det har været så let, og folk er ekstremt søde. Jeg nyder at tale med fansene efter kampene, og det er dejligt at have den interaktion med dem.

På lørdag venter der en ny stor oplevelse, når han skal spille sit første derby mod Millwall, og det er noget, han glæder sig til. Han har gode minder med derbyer, fortæller den tidligere Brøndby-anfører.

Læs også:AGF-assistent: De unge skal arbejde hårdere for at slå de etablerede af

- Der er en anden følelse (til et London-derby) og en anden atmosfære. Man rejser ikke så langt, og ud fra mine oplevelser er derbyer sjovere at spille. Jeg ved, hvor meget det betyder for fansene.

I Brentford spiller Christian Nørgaard sammen med flere andre danskere, og Mathias Jensen og Henrik Dalsgaard er også fast inventar i klubbens startopstilling.

Læs også:Har skiftet nationalitet: Tidligere Arsenal-spiller er en stor stjerne i Kina

Læs også:Bruun Larsen om vildt Odgaard-mål: Han lavede noget lignende til træning

Læs også:Dansk back scorede i første Schweiz-kamp: Det kommer jeg aldrig til at glemme