Premier League

James-handel i syltekrukken

David James' rådgivere trækker tiden i forhandlingerne med Stoke. De håber angiveligt på et tilbud fra en større Premier League-klub.

Stokes interesse for David James har været offentlig kendt i godt 14 dage, men endnu er der ikke lavet nogen aftale, og som det ser ud nu, så kommer der først en afklaring lige før transferdeadlinen mandag.

The Sentinel erfarer i hvert fald, at David James' rådgivere holder Stoke hen i håbet om, at der kommer en større klub og byder sig til. Venter de til mandag, så kan det nemlig være, at der er opstået en skade i en klub, der så går på markedet for at lave en hurtig løsning.

LÆS OGSÅ: Sørensen forbliver førstemålmand

Samtidig skulle Stoke-manager Tony Pulis dog stadig være interesseret i den lejeaftale, der sender David James til Stoke for resten af sæsonen. Det vil naturligvis være dårligt nyt for danske Thomas Sørensen, der lige nu vogter Stoke-målet.

Portsmouth er i dyb finansiel krise, og har fået karantæne fra at hente nye spillere, fordi de skylder andre klubber større beløb for tidligere handler. Derfor har de brug for at slippe af med deres løntungeste spillere. En kategori som David James bestemt går ind i. Ifølge The Sentinel tjener James omkring 560.000 kroner om ugen.

LÆS OGSÅ: Stoke forhandler igen med David James