• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Ole Hoffskov

De vil købe Philip Billing

Foto: Getty Images

Philip Billing kan blive solgt fra Premier League-bundklubben Bournemouth til sommer. I stedet kan fremtiden byde på topfodbold i Italien.

Af Ole Hoffskov

Philip Billing har slået sine folder for AFC Bournemouth siden 2019, men nu kan den danske landsholdsspiller være på vej videre i teksten. Der er således interesse for ham fra Italien, skriver mediet Romanista.

26-årige Philip Billing tiltrækker sig interesse fra Serie A-klubben SS Lazio, der er på en fornem andenplads i støvlelandet - kun overgået af suveræne Napoli, der med al tænkelig sandsynlighed bliver en stensikker mester i denne sæson. Lige nu er holdet 19 point foran romerne.

Lazio vil forstærke midtbanen i det kommende transfervindue, og i den forbindelse er hovedstadsklubben faldet over Philip Billing, der i denne sæson har scoret seks mål i Premier League for Bournemouth. 

Lazio håber at kunne få fingrene i danskeren for et beløb i omegnen af 110 millioner kroner. Til sommer har Billing blot et år tilbage af sin kontrakt med Bournemouth, så Lazio forventer, at Premier League-klubben er til at tale med. Hvis Bournemouth tilmed rykker ned, styrker det Lazios forhandlingsposition yderligere.

Philip Billing fik i søndags en halv time på banen, da det danske landshold smeltede sammen og tabte til Kasakhstan. Det var midtbanespillerens femte landskamp.