Premier League

Ny start for Christian Poulsen

Christian Poulsen nyder langt om længe livet i Liverpool, hvor sejrene og spilletiden så småt er begyndt at komme.

Den danske landsholdsanfører fik hverken den bedste eller den nemmeste start i den engelske storklub Liverpool. Resultaterne svigtede og det samme gjorde danskerens spil. Han røg derfor på bænken og fik samtidig flere af Liverpools ellers så berømmede fans på nakken.

Nu er Poulsen imidlertid tilbage i startopstillingen, efter Roy Hodgson i januar blev skiftet ud med Kenny Dalglish på managerposten i Liverpool. Og det endda med succes. De to seneste kampe mod Wolverhampton og Fulham har ført seks point med sig.

- Det har været dejligt at starte inde på førsteholdet igen og jeg håber, at det bliver en ny start for mig i Liverpool, siger Christian Poulsen i dag til Liverpools hjemmeside.

Danskeren har lagt efterårets besværligheder bag sig, og nu holder han i stedet fuld fokus på de kommende måneder i den røde trøje.

- Det har været en svær sæson for alle i klubben, for resultaterne har ikke været gode. Men der har været mange forandringer, så forhåbentlig kan vi komme tilbage og slutte så højt i tabellen som muligt. Personligt håber jeg at levere mit bedste og vise klubben, hvad jeg kan, siger Poulsen, der ikke er bleg for at indrømme at den første tid i England var alt andet end let.

- Jeg kom lige efter VM og havde ikke nogen lang pause. Samtidig skulle jeg vænne mig til Premier League, der er helt anderledes fra italiensk fodbold. Jeg havde brug for lidt tid til at falde til, men nu går det godt, og jeg håber, at jeg kan fortsætte med at spille godt i de kommende måneder, slutter den danske landsholdsanfører.