Premier League

Owen: Hernandez er en bedre version af mig

Michael Owen indrømmer at Manchester Uniteds mexicanske stjerneskud Javier Hernandez, i dag er en både bedre og skarpere udgave af ham selv.

Mange eksperter har siden Javier Hernandez' ankomst til Manchester United hæftet sig ved lighederne mellem Michael Owen og Javier Hernandez. Michael Owen var i sine yngre år hurtig, målsøgende og meget hurtig i opfattelsen foran mål. Karakteristika der passer godt på den unge mexicaner, der i denne sæson har taget alle med storm på Old Trafford. Og selvom Owen ikke er sikker på at sammenligningen holder for hans unge år, anerkender han, at sammenligningen er relevant, som tingene ser ud nu.

- Jeg vil ikke sige, at han er præcis, som jeg var i de tidlige stadier af min karriere. Men med skader og den måde jeg har tilpasset mit spil, er hans spil meget lig med det, jeg selv gør nu - udover at han bare er en smule skarpere. Han er 10 år yngre end mig, så måske er han en bedre version end den nutidige Michael Owen.

Det er dog ikke kun Javier Hernandez, der har imponeret i denne sæson, også Uniteds øvrige angribere har ifølge Owen stået stærkt i billedet og suppleret hinanden godt.

- Javiers partnerskab med Rooney har virkelig fungeret. Men lad os ikke forglemme at Berbatov stadig er vores topscorer. Samlet set har angriberne spillet fint sammen. Alle har bidraget. Wayne Rooney fik os næsten på egen hånd igennem sidste sæson. I år er flere kommet til. Det har været en god indsats hele vejen rundt, siger Michael Owen ifølge Soccernet.espn.com.

Michael Owens kontrakt med Manchester United udløber efter denne sæson, og skal nok ikke forvente at få den forlænget.