Premier League

Rapper inviterer Bendtner og co. til New York

Den amerikanske rapper Jay Z er Arsenal-fan og drømmer om at invitere Bendtner og co. til New York, hvis de vinder mesterskabet.

Stjernerapperen Jay Z har i weekenden været i London for at optræde på den store "hjælp Haiti galla." Her fik han også lejlighed til at følge lidt med i, hvad favoritholdt Arsenal går og laver. Og hvis The Gunners vinder mesterskabet, så inviterer han holdet til frokost i New York.

- Jeg vil gerne have dem til min hjemby, New York, for at feste. Jeg tager hånd om dem og sørger for, at de får nogle gode aftener, siger Jay Z til The Sun.

Det var dog ikke den bedste weekend at være Arsenal-fan i, for London-klubben tog til Stoke og tabte 3-1 i FA Cuppen. Jay Z tager dog ikke nederlaget så tungt og håber på at få mulighed for at spise frokost med et par af Arsenal-stjernerne næste gang, han kommer til London.

- Det kunne være dejligt at snakke lidt med Casc Fabregas og nogle af de andre spillere over en frokost. Næste gang jeg optræder i London, vil jeg gerne have, at spillerne kommer opg lytter og møder mig backstage bagefter, siger Jay Z.

Hermed er den invitation så givet videre til Nicklas Bendtner, Cesc Fabregas og resten af Arsenals stjerner.