Video : Tipsbladet
Premier League

Stærk 'VK' fik Rodgers til at ændre planerne

Victor Kristiansen imponerede i sin Premier League-debut for Leicester.

Victor Kristiansen løb med en masse opmærksomhed i sin Premier League-debut for Leicester i weekenden, da han fik 81 minutter på banen i 4-2-sejren over Aston Villa.

Her gjorde den tidligere FC København-back opmærksom på sig selv ved blandt andet at være den spiller, som havde flest vellykkede tacklinger af alle på banen.

Planen var dog slet ikke, at Victor Kristiansen skulle have så meget spilletid, indrømmer cheftræner Brendan Rodgers. 

Danskeren har nemlig et efterslæb efter mange måneder uden betydende kampe inden skiftet, men det var ikke til at se på Kristiansen.

- Victor er fuld af entusiasme. Han har virkelig meget energi og en god fysik. Jeg er nødt til at være forsigtig med ham, for det var uden for sæsonen i Danmark. Planen var at spille ham i 60-65 minutter, men han blev bare ved.

- Jeg er nødt til at være forsigtig med ham, så han ikke bliver skadet, for i Danmark ville han fortsat kun være i gang med træning. Men han var virkelig god, siger Brendan Rodgers ifølge Leicestershire Live

Det var Victor Kristiansens første start i mere end to måneder på grund af VM og vinterpausen i Danmark. Der var dog ikke noget rust at spore hos den energiske back, som er en blandt flere nye ansigter i Leicester, som har løftet stemningen i fanbasen og i omklædningsrummet.