Premier League

Torres sværger troskab til Liverpool

Fernando Torres sværger troskab til Liverpool, og afviser dermed spekulationerne om, at Manchester City skulle have en chance for at hente ham til at supplere deres bugnende angreb.

Fernando Torres er sammen med Steven Gerrard Liverpools vigtigste duo i bestræbelserne på at komme tilbage på sporet efter en håbløs sæsonstart, der har sendt dem ud af CHampions League og sat dem 13 point efter førstepladsen i Premier League. Men spanieren har ikke tænkt sig at forlade Anfield, selvom nyrige Manchester City, ifølge rygtebørsen, lokker med gigantkontrakt.

- Jeg føler mig virkelig hjemme her. Fra min første dag her, har jeg følt, at Anfield er mit hjem. Jeg føler, jeg er fra Liverpool. Jeg vil gerne være en del af Liverpools historie og vinde trofæer. Jeg kommer til at være her i mange år, og jeg håber trofæerne kommer snart, siger Fernando Torres ifølge Daily Mail.

Torres er for øjeblikket skadet og kan ikke bidrage til at rejse Liverpool på banen, men han håber snart at være tilbage, for han elsker at score foran hjemmepublikummet.

- For mig er det fantastisk at score på Anfield, og når jeg hører folk synge mit navn, er det den bedste følelse. Men jeg har kun været her tre år og har ikke vundet trofæer endnu. Jeg har bare scoret nogle mål, men jeg håber, at jeg om et par år, kan skrive en bog om de trofæer, jeg har vundet som Liverpool-spiller, siger han.