Premier League

United lufter igen igen nyt keeperindkøb

Noget kunne tyde på, at Manchester United ikke lader sig nøjes med Anders Lindegaard, når Edwin van der Sar stopper. Målmandstræner Eric Steele fortæller, at klubben har tre gode kandidater i ærmet.

Anders Lindegaard kan meget vel få debut for Manchester United, når de i morgen møder Southampton i FA Cup'en. Og Lindegaard gør nok klogt i at imponere, for Manchester United-manager Alex Ferguson har flere gange givet udtryk for, at der formentlig skal hentes en målmand mere til klubben.

Og nu fortæller målmandstræner Eric Steele, at klubben har tre kandidater til at tage over efter Edwin van der Sar. Selv om han også åbner en dør på klem for, at Lindegaard eller polske Tomas Kuszczak kan overtage posten.

- Vi kunne klare det internt, men har udset også de bedste alternativer. Og vi har fundet tre gode, som vi mener kan udføre jobbet, siger Eric Steele i følge

Sky Sports

.

Målmænd som Manuel Neuer, David de Gea og Maarten Stekelenburg sættes fortsat i forbindelse med Manchester United, og det er da også disse tre, som det engelske medier nævner, som de mest sandsynlige kandidater, mens Pepe Reina og Gianluigi Buffon fremstår som de lidt mere kuriøse og knap så realistiske bud.