Premier League

Van Bommel vil skifte klub - igen

I januar skiftede Mark van Bommel fra Bayern München til AC Milan. Nu fortæller han, at Premier League også kan få ham at se.

Tottenham-manager Harry Redknapp har offetligt udtrykt sin frustration over, at han ikke gik efter at tilknytte Bayern-anfører Mark van Bommel i januars transfervindue, hvor Van Bommel endte med at skifte til AC Milan.

Her blev den 33-årige hollænder udvist i sin debutkamp, og da kontrakten med milaneserne kun varer frem til sommerferien, kan Redknapp måske genoplive sin kærlighed til Van Bommel. Følelserne er i hvert fald gengældt.

- Vi havde lidt kontakt med Spurs. Desværre kom det ikke til at ske. Det er én af mine favoritklubber i England. Jeg elsker stadion, og jeg kender træningsanlægget, fordi jeg har været der med det hollandske landshold, siger Van Bommel.

Landsmanden Rafael van der Vaart er tilsyneladende også blevet kastet ind i Redknapps forsøg på at få Van Bommel til klubben. Van der Vaart har i hvert fald fortalt ham en masse godt om Tottenham.

- Rafael har fortalt mig en masse gode historier. Jeg ville elske at spille for Spurs, og det har jeg også fortalt Rafael. Jeg ved ikke, hvordan det kommer til at gå, men jeg er glad for, hvad Harry Redknapp har sagt om mig. Det er altid positivt, siger Van Bommel.