Premier League

Very Young Gunners tabte i Grækenland

Det var den hidtil yngste start-11'er i Champions Leagues historie, Arsene Wenger sendte på banen for Arsenal i aftenens kamp mod Olympiakos. Det hjalp ikke englænderne, der tabte 1-0, men de er alligevel videre som vinder af gruppe H.

Arsenal er som bekendt hjemsøgt af skader for tiden, og da Gunners alligevel var sikret førstepladsen i puljen på forhånd, så træner Arsene Wenger sit snit til at sætte et hold på banen, der havde lige så lidt overskæg, som Silkeborg havde meget i kampen mod Brøndby forleden.

Gennemsnitsalderen var således 21 år og 215 dage, og de unge talenter slog dermed Ajax, der havde den seks år gamle rekord. Ajax stillede dengang med en startopstilling mod Club Brügge, der var 21 år og 355 dage gammel i snit.

Arsenals udvidede ynglingehold så ved kampstart således ud: Fabianski, Gilbert, Bartley, Silvestre, Cruise, Ramsey, Song Billong, Merida, Walcott, Wilshere, Vela.

De unge ben var dog ikke meget bevendt mod grækerne, der vandt 1-0 på et mål af Leonardo i starten af anden halvleg. Vel at mærke i en situation, hvor den uerfarne Arsenal-defensiv så noget rådvild ud over for Leonardos soloridt.

Grækerne følger dermed Arsenal videre i turneringen efter en begivenhedsfattig kamp, der var væsentligt mere oplivende i anden halvleg end i første.