La Liga

Elmander som Fabianos afløser?

Johan Elmander er måske på vej til spansk fodbold, hvor Sevilla er klar til at tage imod svenskeren med kyshånd.

Der blev pludselig en plads ledig i Sevillas angreb, da den spanske klub for et par uger siden meddelte, at man havde solgt Luis Fabiano til Sao Paolo i hjemlandet.

Denne plads arbejder den spanske storklub på højtryk for at få udfyldt, og i jagten på en fuldgod erstatning er Sevilla stødt på navnet Johan Elmander. Det skriver flere spanske medier torsdag.

Den tidligere Brøndby-stjerne kan forlade Bolton kvit og frit til sommer, og det faktum, at Sevilla kan tilknytte svenskeren uden at skulle have den store tegnedreng op af lommen, har ikke ligefrem gjort svenskeren mindre attraktiv for den spanske klub.

Sevilla kommer dog ikke sovende til angriberen, for interessen for Elmander skulle strømme til fra både nær og fjern. Foruden Sevilla skulle også Newcastle, Fenerbahce, Juventus og Fiorentina have Elmander på sommerens indkøbsliste.

Johan Elmander startede denne sæson fremragende for Bolton og scorede mål på samlebånd, men siden da er der blevet længere mellem snapsene for den tidligere Brøndby-spiller.