La Liga

Rossi flirter med Barcelona

Villareal angriberen er i fælge sin agent interesseret i et skifte til de spanske mestre.

Med 15 sæsontræffere har Giuseppe Rossi været stærkt medvirkende til, at Villareal fortsat er med i kampen om Champions League pladserne i Spanien.

Til sommer kan den 24-årige angriber dog være fortid i klubben, for endnu har han ikke givet sit tilsagn om at blive i Villareal.

- I øjeblikket er det blot en masse snak rundt omkring og intet konkret. Rossi er fokuseret på at gøre det godt med Villareal indtil slutningen af sæsonen, og så må vi se, hvad der skal ske, siger hans agent, Andrea Pastorello til Radio Mana Mana.

Rossi og Villareal spillede sig torsdag i kvartfinalen i Europa League, da de besejrede Leverkusen, men til sommer kan det være, at den tidligere Manchester United spiller skal gøre sig gældende i Champions League i stedet. Juventus og Napoli er meldt interesserede, men det samme gør sig også gældende for Barcelona, og det skifte er fristende for Rossi, siger hans agent.

- Der er ingen spiller, der nogensinde ville afvise at skifte til Barcelona. Markedet i Serie A er stillestående, og specielt med den pris Villareal forlanger.

Rossi forlængede for nylig sin kontrakt med Villareal til 2016.