• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Lars Gram-Hanssen

Medie: Real Madrid jagter Barça-stjerne

Foto: Getty Images

Ousmane Dembélés kontrakt med Barcelona udløber til sommer, og franskmanden overvejer angiveligt at fortsætte karrieren i Real Madrid.

Af Lars Gram-Hanssen

Barcelona har stadig ikke fået forlænget med Ousmane Dembélé, der har kontraktudløb til sommer, og franskmanden kan derfor forlade catalanerne på en fri transfer om et halvt års tid. 

Og ifølge den catalanske avis El Nacional pønser den 24-årige franskmand på at foretage et særdeles kontroversielt skifte, når kontrakten med Barcelona rinder ud. 

- Forholdet mellem Barça og Ousmane Dembélé er på vej til at slutte rigtigt grimt. Barcelonas vrede over den franske spiller er tiltagende og tæt på punktet, hvor forhandlingerne er tæt på at kollapse. Og Joan Laporta er ved at have fået nok, lyder det fra El Nacional.

Ifølge avisen har Ousmane Dembélés agent således været i kontakt med Real Madrid.

- Sandheden er, at der har været en henvendelse, og spillerens lejr ved, at hovedstadsklubben er meget interesseret i at hente Barça-spilleren på en fri transfer, lyder det således fra El Nacional.

Ifølge El Nacional er Ousmane Dembélé klar over, at Barcelona i sommer forsøgte at sælge ham. Skaden under EM fik dog saboteret disse planer. 

Barcelona betalte en milliard kroner for Dembélé i 2017, så det vil være en alvorlig streg i regningen for catalanerne, hvis franskmanden rykker til ærkerivalerne på en fri transfer. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020