• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Lars Gram-Hanssen

Medie: Tysk klub er Ronaldos 'sidste chance'

Foto: Getty Images

Ifølge CBS Sports er Cristiano Ronaldo åben for et skifte til Dortmund, som lige nu overvejer muligheden for at hente den utilfredse Manchester United-stjerne.

Af Lars Gram-Hanssen

Cristiano Ronaldos sidste chance for at komme væk fra Manchester United denne sommer er via et skifte til Dortmund. 

Sådan lyder det i hvert fald fra CBS Sports, der skriver, at Ronaldos agent stadig arbejder på at sikre superstjernen et klubskifte. 

Ronaldo er opsat på at spille Champions League, og ifølge CBS Sports er Manchester United-ledelsen ved at indse, at et salg af den utilfredse portugiser er den bedste løsning. 

Joel Glazer siges at være den største modstander af et salg af Ronaldo, idet amerikaneren flere gange har understreget superstjernens kommercielle værdi. Cheftræner Erik ten Hag har dog en anden holdning, idet hollænderen er klar til at sige farvel til angriberen. 

Ifølge CBS Sports er Cristiano Ronaldo selv åben for et skifte til Dortmund, hvor portugiseren både kan spille Champions League og potentielt kæmpe med om Bundesliga-trofæet. Ingen spiller har tidligere vundet mesterskabet i både England, Spanien, Italien og Tyskland. 

Ifølge CBS Sports diskuterer Dortmund i øjeblikket internt, om man skal sende et tilbud til Manchester United. Både et permanent skifte og en lejeaftale er i spil, lyder det. 

Dortmund købte tidligere på sommeren Sebastien Haller, men ivorianeren har fået konstateret en tumor i testiklerne, hvorfor den tyske storklub lige nu mangler en målræv. 

Der har været rygter om en retur til Sporting CP, men ifølge CBS Sports er Cristiano Ronaldo ikke interesseret i et skifte til en klub, der ikke spiller i en af Europas fem største ligaer. Heller ikke Atlético Madrid er længere et tema, forlyder det. 

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.