Foto: Getty Images
Rygter

Søndagens rygtebørs: Frustreret Liverpool-spiller tager til PL-konkurrent

Tipsbladet giver dig hver dag de bedste rygter fra international fodbold.

Joe Gomez fra Liverpool til Tottenham eller Arsenal
Note: Joe Gomez er frustreret over mængden af spilletid i Liverpool og er klar til at forlade Meyserside-klubben. Arsenal og Tottenham står angiveligt klar til at hente den unge forsvarsspiller ind, fordi han gerne vil tilbage til London, hvor han tidligere optrådte for Charlton.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: 90min

Kalvin Phillips fra Leeds til Manchester United
Note: Manchester United holder øje med midtbanegeneralen fra Leeds, Kalvin Phillips, og assistenttræner Mike Phelan var på stadion for at overvære 23-årige Phillips, da Leeds i sidste weekend slog Birmingham med 1-0 i Championship.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: The Sun

Læs også:Lørdagens rygtebørs: Real Madrid vil give kæmpe beløb plus stjerne for Pogba

Son Heung-min fra Tottenham til Juventus eller Napoli
Note: Son Heung-min har muligheder i Italien, hvor både Juventus og Napoli ønsker at købe den offensive sydkoreaner fra Tottenham. Son er tidligere blevet sendt til Manchester United på rygtebasis.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Daily Express

Mesut Özil fra Arsenal til DC United
Note: Mesut Özil er ude i kulden i Arsenal, og den tyske kreatør er åben for at skifte til amerikanske DC United, der viser interesse for den 31-årige midtbanespiller. Efter sigende har Özil dog ikke tænkt sig at indgive en transferanmodning.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Bleacher Report

Læs også:Vanvittige Lewandowski slog vild rekord i smal Bayern München-sejr

Gabriel Jesus fra Manchester City til Bayern München
Note: Gabriel Jesus har ikke den mest fremtrædende rolle i City, hvor han ofte bliver skiftet ind sent i kampene, når Aguero er løbet tør for energi. Derfor kunne han godt være en mand, som leder efter en ny arbejdsgiver. Den arbejdsgiver kan muligvis hedde Bayern München, som skulle være på jagt efter angriberen. "Sun on Sunday" beretter dog om, at City kræver 100 millioner pund for brasilianeren.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Sun on Sunday

Kai Havertz fra Bayer Leverkusen til Manchester United
Note: Kai Havertz har gjort det helt sublimt i Leverkusen, og han er derfor på ønskelisten hos mange af de store klubber, som ønsker at være med til at forme den blot 20-årige midtbanespiller. United skulle ifølge rygtet være en seriøs bejler, da det forlyder at Solskjær skulle have fået grønt lys til at bruge over 100 millioner pund på enten/og Havertz og Bayern Münchens Thomas Muller.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sky Sports

Thomas Muller fra Bayern München til Manchester United
Note: Thomas Muller ser ikke meget tid på banen for Bayern München i denne sæson, og har for nogle uger siden ytret sin bekymring vedrørende netop det. Samtidig understregede den 30-årige tysker ogsåat han slet ikke føler sig færdig endnu - han har masser at biddrage med. Det mener Manchester United ifølge rygtet også. Som beskrevet i rygtet over dette, har Solskjær altså efter rygtet over 100 millioner pund at gøre godt med på de to spillere.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Sky Sports

Isco fra Madrid til Napoli:
Note: Isco kan ifølge Calciomercato være på vej til Napoli. Den lille spanske offensiv-spiller har ikke rigtig lykkedes med tingene, og ifølge det italienske medie, kan han søge nye græsgange i en byttehandel, som altså sender Isco til Napoli og den eftertragtede Fabio Ruiz den anden vej  til Real Madrid.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Calciomercato

Læs også:Bayern-manager ubekymret trods kritik og exit-rygter

Læs også:Klopp om Liverpool-comeback: Jeg elskede det

Læs også:Straffe sikrer Liverpool sejr over Tottenham