Stjerne færdig for sæsonen: Disse erstatninger kigger Barça på nu
Foto: Getty Images
Rygter

Stjerne færdig for sæsonen: Disse erstatninger kigger Barça på nu

Luis Suárez har med al sandsynlighed spillet sin sidste kamp for Barcelona i denne sæson, og katalanerne overvejer nu angiveligt, om man skal spendere stort på Lautaro Martinez.

Søndag kom det frem, at Luis Suárez står overfor en pause på fire måneder, og dermed har uruguayaneren sandsynligvis spillet sin sidste kamp i denne sæson.

Der er en lille chance for, at Suárez kan nå at blive klar til sæsonens sidste ligakamp, eller Champions League-finalen i Istanbul den 30. maj, hvis Barcelona når så langt. Suárez vil dog næppe være i nærheden af topformen efter så lang en pause.

Og dermed står Barcelona selvsagt med lidt af et problem. Antoine Griezmann kan blive rykket ind på Suárez' position, men franskmanden er ikke på samme måde en klassisk 9'er. 

Har kig på fire navne
Argentinske Lautaro Martinez og mexicanske Carlos Vela er blandt de muligheder, som Barcelona lige nu overvejer at hente. Det skriver Goal. Førstnævnte har scoret 15 mål for Inter i denne sæson, mens sidstnævnte i dag optræder for MLS-klubben Los Angeles FC.

Barcelona havde håbet, at det ikke ville blive nødvendigt at bruge penge på nye spillere i vinterens transfervindue. Men efter, at Suárez' knæskade blev forværret under Super Cup-semifinalen mod Atlético Madrid står det altså klart, at katalanerne er nødt til at investere. 

Barcelonas oprindelige plan var at gå efter Lautaro Martinez til sommer, idet argentineren har en frikøbsklausul på 830 millioner kroner. Nu overvejer Barcelona dog kraftigt, om man skal trykke på aftrykkeren allerede nu.

Den rutinerede Vela har i flere omgange været rygtet til Barcelona. Katalanerne overvejer også navne som Edinson Cavani og Paco Alcacer, skriver Goal. De to herrer er kommet i overskud i henholdsvis PSG og Dortmund.