Superliga

AaB vil nedskrive aktiekapital med 70 mio.

AaB's økonomiske trængsler vil åbenbart ingen ende tage. Administrerende direktør, Poul Sørensen, har indkaldt til ekstraordinær generalforsmaling, hvor nedskrivning af aktiekapitalen er på dagsordenen.

Den administrerende direktør i AaB, Poul Sørensen, har idag indkaldt klubbens aktionærer til ekstraordinær generalforsamling.

Dagsordenen på generalforsamlingen er nedskrivning af aktiekapitalen fra 89.455.625 kr. til 17. 891.125 kr. Altså en nedskrivning af aktiekapitalen på over 70 millioner kroner. Nedskrivningen betyder, at aktionærerne kan se frem til et stort tab. Hver aktie vil falde i værdi fra 25 kr. til 5 kr.

Den ekstrordinære generalforsamling vil blive afholdt den 19. januar kl. 16.00 i det bygningskompleks på Hadsundvej, som AaB længe har forsøgt at sælge.

Indtil videre er der dog blot tale om et forslag. For at nedskrivningen kan blive vedtaget skal 2/3 af alle afgivne stemmer stemme for, mens også 2/3 af aktiekapitalen repræsenteret på generalforsamlingen skal stemme for forslaget.

LÆS OGSÅ: Stort interview: AaB-direktør i forsvar