Superliga

Agent: Ingen penge til Sölvi Ottesen

Økonomisk trængte Sønderjyske har ikke udsigt til at få penge i kassen ved et salg af profilen Sölvi Ottesen.

I sommerens transfervindue var sportschef i Sønderjyske Jacob Gregersen skråsikker på, at både Ken Ilsø og Sölvi Ottesen ikke ville spille i klubben i efteråret. Ken Ilsø røg til FC Midtjylland, men Sölvi Ottesen spiller trods interesse fra flere udenlandske klubber stadig i Sønderjyske.

Det bliver han formentlig ved med at gøre i forårssæsonen trods det, at der af flere gange har været tale om interesse fra den engelske Premier League. Sønderjyske, der på grund af uhyre presset økonomi, ellers har stort behov for kroner i kassen, kan

- Som markedet er lige nu, kommer der ikke til at ske ret meget, og Sölvi ser ikke ud til at blive i Sønderjyske, siger spillerens agent Gulli Tomasson til tipsbladet.dk.

Læs også: Massiv interesse for Ottesen

- Der er ingen penge i omløb, og derfor tror jeg hovedsageligt, at man kommer til at se klubskifte ske for spillere, der er transferfrie eller kan hentes på lejeaftaler, lyder det fra agenten.

I december var troen på et Ottesen-skifte ellers mere optimistisk, men det døde transfermarked har vist sig at ramme store som små klubber over hele verden.

Læs også: Fulham ind i kampen for Ottesen

Sölvi Ottesen har kontrakt med Sønderjyske frem til sommeren 2011.