Superliga

Brink: Det er en vildt god dag

Kim Brink er lykkelig over, at Johan Absalonsen har forlænget kontrakten med OB.

 OB forlængede tidligere på dagen kontrakten med Johan Absalonsen, så den løber frem til udgangen af 2010. I pressemeddelelsen fra OB udtrykte Kim Brink sin tilfredshed med den nye kontrakt, men på OB's web-tv-kanal har direktøren skruet op for begejstringen.

- Det er en vildt god dag i dag. Vi har forlænget med Johan, og det har vi arbejdet på i fem måneder eller faktisk endnu længere tid. Det er klart, at det har været en svær situation for ham, fordi der har været interesserede klubber fra udlandet, som har været konkrete, siger Kim Brink til OB's web-tv.

Han peger på, at OB har tilbudt Absalonsen en god kontrakt, ligesom man har kunne tilbyde spilleren et godt sportsligt set-up. 

- Vi har gjort hvad vi kunne for at overbevise ham om, at han hører til her. Også rent kontraktligt i forhold til, at han har fået et ordentligt udspil, for det har han fået. Vi er glade for, at han vælger os, for han havde andre muligheder. Vores vægtskål har vejet mere end de andres, og det er både fans, sponsore og os alle sammen rigtig glade for, siger Kim Brink.

LÆS OGSÅ: Absalonsen forlænger med OB

LÆS OGSÅ: Landstræner glad for Absalonsen-kontrakt