Superliga

Brøndby-emne er en klassespiller

Ajax-spilleren Rasmus Lindgren, der er rygtet på vej til Brøndby, bliver betegnet som en spiller, som er god med begge ben af den danske scout John Steen Olsen.

Brøndby bliver i disse dage sat i forbindelse med flere forskellige spillere, som kan komme på tale til forårssæsonen. En af dem er svenskeren Rasmus Lindgren, der gennem de seneste uger er blevet linket til den danske klub.

Lindgren er på kontrakt i Ajax men har på det seneste haft svært ved at komme på holdet under træner Martin Jol.

- Sådan er det jo. Den en træner vægter den ene type og ser bort fra den anden, men for Lindgren gælder også, at han jo har skullet kæmpe sig tilbage og at andre i mellemtiden er kommet foran i køen, siger scout for den hollandske storklub John Steen Olsen til tipsbladet.dk.

Læs også: Lindgren bliver Brøndbys Linderoth

- Hvis man skal pege på en svaghed, så er Rasmus ikke så hurtig og eksplosiv, men han er altid spilbar, læser spillet godt og kan spille kort og langt med begge ben. Han er fortsat en klassespiller og i øvrigt en meget seriøs spiller fra det unge talentfulde Landskrona-kuld, der havde hans far, Bernt Lindgren som træner og som også omfattede brødrene Pontus og Alexander Farnerud, fortæller den danske skandinaviens-scout.

Læs hele historien om Rasmus Lindgren i Tipsbladet Update - på gaden i dag