Superliga

BSN: Oplagt at beholde Jørgensen efter karrieren

AGF's sportsdirektør Brian Steen Nielsen tror, at den århusianske SAS Liga-klub kan bruge Martin Jørgensen som ansat, når midtbanespilleren engang indstiller karrieren på banen.

For to år siden talte Fiorentinas sportsdirektør Pantaleo Corvino om at ansætte Martin Jørgensen i et leder-job, når danskeren på et tidspunkt stoppede som professionel fodboldspiller.

- Martin Jørgensen er ikke bare en klog fodboldspiller med værdifuld erfaring fra mange år som professionel i den italienske liga. Han er også et sympatisk og stort menneske, som vi kan få god brug for i Fiorentina. Der står et skrivebord klart til ham i klubben, sagde Corvino dengang.

Med skiftet til AGF viste det sig, at Fiorentina ikke blev Jørgensens sidste klub på topplan, og i de næste 18 måneder skal Jørgensen arbejde for succes i barndomsklubben, der overvintrer på en sjetteplads i SAS Ligaen.

AGF's sportsdirektør Brian Steen Nielsen er ligesom klubbens fans særdeles tilfreds med, at det lykkedes at hente Jørgensen, og ligesom sin kollega i Fiorentina kan Brian Steen Nielsen sagtens forestille sig, at Martin Jørgensen kan gøre stor gavn efter den professionelle fodboldkarriere er slut.

- Det er ikke noget, vi har talt om, men med den type person, som Martin er, er det rimeligt oplagt, hvis vi har den rigtige stilling, og hvis han har kompetencerne, siger Brian Steen Nielsen til tipsbladet.dk.

Martin Jørgensen var allerede inden skiftet til AGF engageret i den århusianske klub som investor.

Du kan læse mere om Martin Jørgensens skifte til AGF og hans muligheder i Århus i disse historier:

Martin Jørgensen er AGF's realitetsbringer

Martin J får comeback i Spanien

Arven bliver tung for Jørgensen