Superliga

FCM-helt: Burde spille om medaljer

Den tidligere FC Midtjylland-anfører Kristian Bak Nielsen har fra sit hollandske hjem fulgt sin gamle klubs svingende efterår.

Kristian Bak Nielsen var en af de helst store spillere i FC Midtjylland, da han forlod klubben for et par år siden. Og selvom han nu har adresse i Holland, følger han stadig med i sin gamle klubs bedrifter, der i dette efterår har været knap så gode.

- Det har været hårdt at følge, når de har ligget til nedrykning og tabt til nogle sløje hold på hjemmebane. Da jeg spillede der, var det en festning, og ingen kunne vinde der. Det har været hårdt at se, men der har også været ufattelig hård udskiftning og der er kommet mange nye spillere, om man ved, at det tager tid at spille et nyt hold ind, siger Kristian Bak Nielsen til tipsbladet.dk.

Forsvarsspilleren har dog kunne spore fremgang på det seneste.

- Det går meget bedre nu, og de folk, der skal tage ansvar, de tager det nu. Der er gode og dårlige tider i en klubs historie, og FC Midtjylland har jo nærmest ikke haft en krise siden de blev stiftet i 1999. Det skulle jo komme på et tidspunkt. Jeg er overbevist om, at den er ovre nu, lyder det fra Kristian Bak Nielsen, der mener, at holdet burde ligge et helt andet sted i tabellen end de gør nu.

- Kigger man på deres hold, så har de jo et klassehold. De skulle spille med om medaljer med det hold der. Jeg ved ikke om det kommer i den her sæson, men nu er de i hvert fald på rette vej igen, siger Kristian Bak Nielsen til tipsbladet.dk.