Superliga

FCM'er ville smide håndklædet

Da Kim Christensen kom på banen for FC Midtjylland i weekenden, var det hans første SAS Ligakamp siden marts måned. Comeback'et sker efter en hård tid, hvor Kim Christensen egentlig troede, han ville give op.

FC Midtjyllands store angriber Kim Christensen kom i weekenden på banen til den sidste halve time af FC Midtjyllands kamp mod AGF. Det var resultatet af lang tids hårdt arbejde efter skader og kampe på 2.holdet.

- Hvis man er tålmodig og arbejder godt, så får man chancen. Det siger træneren hele tiden. Alle spillere får det at vide. Det er dejligt, når man kan se, at det faktisk passer. Det er også med til at sende nogle signaler til de andre spillere, og det er vigtigt, siger Kim Christensen til FC Midtjyllands hjemmeside.

Christensen er selv overrasket over, hvordan han fandt motivationen til at komme tilbage.

- Jeg undrer mig også over, hvor motivationen kommer fra. Mange havde smidt håndklædet i ringen. Det troede jeg egentlig også, at jeg ville have gjort, siger Kim Christensen, der trods den manglende spilletid har mærket den hårde periode, FC Midtjylland har været igennem.

- Det har været en svær tid. Der sker meget på og omkring holdet. Jeg skal være med til at skabe ro og komme med noget godt humør. På banen skal jeg score mål, og jeg skal være den, folk kan læne sig op af, siger Kim Christensen.

LÆS OGSÅ: Kim C: Jeg holder mig væk

LÆS OGSÅ: Christensen håber at stoppe i FCM