Superliga

Kuhn: Ingen tvivl i keeperkamp

Jonas Lössl er nyt førstevalg mellem stængerne i FC Midtjylland. Han vandt kampen om spilletid over tjekkiske Martin Raska, men i virkeligheden var der ikke meget tvivl om udfaldet.

21-årige Jonas Lössl er FC Midtjyllands nye førstemålmand. Det er nu en kendsgerning, efter han har sat den noget ældre Martin Raska på plads i kampen om spilletid hos Ulvene. De to har vinteren igennem konkurreret om pladsen, men i virkeligheden har der ikke været megen usikkerhed om, hvem der var FCMs nye nummer et.

- De har begge fået at vide, at Lössl er ny førstemålmand. Vi har været meget straight om, at nu er det Lössls tur, og der har egentlig ikke været meget tvivl. Det lå lige til højrebenet, siger FC Midtjyllands cheftræner, Allan Kuhn til tipsbladet.dk.

Jonas Lössl har nu en halvsæson til at vise, at det er ham, FC Midtjylland skal satse på i fremtiden. For Martin Raskas kontrakt udløber til sommer, og den bliver ikke forlænget. Midtjyderne skal dermed have en ny målmand. Spørgsmålet er blot, om han skal hentes til banen eller bænken.

- Raska stopper til sommer, og nu skal Jonas (Lössl red.) altså vise, hvad han kan. Og så er det op til os i trænerstaben at vurdere, om det er en første- eller andenmålmand, vi skal hente til sommer, siger Allan Kuhn.

Jonas Lössl har endnu ikke opnået SAS Liga-debut for FC Midtjylland. Men den får han altså den 6. marts, når Ulvene på hjemmebane møder topholdet OB.