Superliga

Lindgren: Jeg har ikke hørt noget om Brøndby

Ajax' midtbanespiller Rasmus Lindgren skulle være på vej til at blive genforenet med ungdomskammeraten Alexander Farnerud i Brøndby, men selv har han ikke hørt noget.

Overfor Ekstra Bladet bekræftede Rasmus Lindgrens agent, Søren Lerby, tidligere på ugen, at Brøndby havde været i Holland for at kigge på vragede Lindgren, der kunne være et godt alternativ til den defensive midtbane, som Vestegns-klubben har så svært ved at besætte.

Men hovedpersonen selv har ikke hørt noget om Brøndby, selvom han da erkender, at han indimellem snakker med sin gamle ven Alexander Farnerud, som han spillede sammen med i Landskrona frem til 2003, hvor de begge forlod klubben.

- Jeg snakker jo ofte med Alex, men at jeg skulle være på vej til Brøndby, har jeg ikke hørt noget om, siger Ajax-spilleren, der slet ikke er inde i varmen hos Ajax-træner Martin Jol, til Helsingborg Dagblad.

Men Brøndby har altså set Lindgren an, da han spillede for hollændernes b-hold mot Helmond Sport tirsdag aften, og den 25-årige svensker er klar på at forlade Ajax til nytår.

- Jeg har ikke snakket med Ajax om det her, men det er vel ret oplagt, at jeg vil væk med tanke på situationen hernede. Men der er meget, der skal klappe, for jeg har stadig toethalvt tilbage på kontrakten. Det er klart, at det er tungt, og det er ikke rart aldrig at få chancen, siger han.