Superliga

Nytårskur i SAS Ligaen: OB

Tipsbladet.dk spørger sportscheferne fra de 12 SAS Liga-klubber om deres forventninger til transfervinduet i januar. Hvem skal ud og ind, og hvor travlt bliver det? Her Kim Brink, OB.

Efter en ferie med and, julegaver og nytårsfester skal SAS Liga-klubberne nu igang med vinterens transfervindue. I den anledning spørger tipsbladet.dk klubbernes sportschefer, hvad deres forventninger er til januar-markedet.

Her er sportsdirektør i OB, Kim Brinks svar:

Kommer I til at forstærke jer i transfervinduet?
- Det bliver formentlig til at blive et passivt vindue for vores vedkommende. Man kan aldrig udelukke noget men sammenlignet med de seneste transfervinduet, kommer vi nok ikke til at være lige så aktive

Kommer I til at sælge spillere?
- Svaret må blive det samme som ved første spørgsmål

Hvad forventer du dig generelt af januars transfervindue samlet set for SAS Ligaen?

- Der er ingen tvivl om, at de blodrøde regnskaber vi har set i de forskellige klubber får betydning for aktiviteterne på importsiden.

- På salgssiden vil markedet komme til at vente på, at nogle af de store klubber sætter gang i en bølge med hensyn til større transfere. Selvfølgelig vil der komme til at ske mindre ting rundt omkring i de danske klubber, men det bliver først, hvis der bliver sat gang i en bølge, at der vil komme gang i salget.

I har selv spillere som Djemba-Djemba og Peter Utaka, der har været sat i forbindelse med et salg. Kommer der til at ske noget i den retning?
- Det vil jeg ikke kommentere på.

En vurdering af den samlede transferaktivitet for OB i januar?
- Jeg forventer ikke den store aktivitet, men