Superliga

Ørnskovs sidste mål i tretrinsraket opfyldt

Martin Ørnskov og Troels Bech satte sig sidste vinter ned og diskuterede mål for, hvad Ørnskov skulle opnå i løbet af 2009. De kom frem til tre ting, og idag blev det sidste mål opfyldt. Plads på Ligalandsholdet.

Silkeborgs Martin Ørnskov har været udtaget til månedens hold i Tipsbladet tre ud af fire gange i dette efterår. I dag blev han udtaget til det ligalandshold, der skal til Thailand i januar. En del af planen, afslører Martin Ørnskov overfor tipsbladet.dk.

- Troels Bech og jeg satte os ned sidste vinter og diskuterede, hvad målene for det kommende år skulle være for mig. Det første var, at vi skulle rykke op med Silkeborg, det næste var, at jeg skulle blive en profil på holdet, og det sidste var, at jeg skulle udtages til det her ligalandshold. Det er så lykkedes i dag, og det er jeg selvfølgelig meget glad og stolt over, siger Martin Ørnskov til Tipsbladet.dk.

I første omgang drømmer Ørnskov om at vise sig frem for Morten Olsen, og han har endnu ikke skænket det forestående VM en tanke. Et VM som naturligvis vil være målet for mange af de spillere, der er med på Ligalandsholdet.

- Nu skal jeg vise mig frem, og i første omgang forsøge at få så meget spilletid som muligt. Det er stadig lidt for tidligt, at se mig selv i den trup, men spilletid er selvfølgelig også den måde, man viser sig frem hen mod VM, men jeg tager det nu et skridt ad gangen, siger Ørnskov, der understreger, at han kan bidrage med noget boldsikkerhed, en hård arbejdsindsats og overblik.

- Jeg har fået en rolle i Silkeborg på den midterste midtbane, hvor vi ligger på linje, og hvor jeg både har defensive og offensive pligter. Jeg kan sagtens spille den 100 procent kontrollerende midtbane, men min ønskeposition er den, jeg spiller i Silkeborg, forklarer Martin Ørnskov.