Superliga

Pehrsson giver svar på kritikken

Den svenske træner i AaB, Magnus Pehrsson, får hård kritik af sit job på sidelinjen. Nu giver han kritikkerne svar.

Det var en nådesløs kritik, som svenske Magnus Pehrsson tidligere i dag var udsat for i den nordjyske avis Nordjyske. Pehrsson blev kritiseret for at være en dårlig træner, der havde en defensiv tilgang til fodbold. Nu tager den svenske træner til genmæle.

- Det er naturligt, at folk reagerer, når et hold ikke lever op til, hvad man havde troet på forhånd. Jeg har ikke haft drøftelser med ledelsen om, at de var utilfredse på nogen måde. Jeg har to år tilbage af min kontrakt, og den har jeg i sinde at fuldføre, siger Magnus Pehrsson til fotbollskanalen.se.

Svenskere mener blandt andet, at salget af Thomas Enevoldsen var et hårdt slag for holdet, hvis indkøb måske ikke har slået til endnu. Han mener dog, at noget af kritikken er uberettiget, fordi klubben i begyndelse af sæson faktisk gjorde det ganske godt med en førsteplads til følge.

- Vi vandt seks ud af syv kampe og fik meget ros af medierne, men siden kom desværre en tungere periode, siger Pehrsson.

En del af kritikken gik på AaB og Pehrssons defensive spil. AaB's sportsdirektør Lynge Jakobsen er ikke enig i den hårde kritik. Læs hvad han siger til tipsbladet.dk her.