Superliga

Peter Utaka vil blive i OB

SAS ligaens topscorer, Peter Utaka, siger at han vil vinde guld med OB først, derefter til udlandet.

Den brandvarme OB angriber, Peter Utaka, er flyvende for tiden. Målene banker han ind og det har fået åbnet øjnene hos en del klubber, som er interesseret i at købe ham.

Dette kunne meget vel blive i transfervinduet som åbner 01.01.10, men sådan bliver det ikke, hvis det står til Utaka selv:

- Hvis jeg selv kan bestemme, så vil jeg gerne af sted til sommer og helst til England eller Tyskland. Men jeg vil gerne vinde noget med OB først, så jeg kan betale klubben tilbage for alt det, den har gjort for mig. Og så håber jeg naturligvis, at jeg kan nå at blive topscorer, lyder det loyalt fra den nigerianske angriber, siger Peter Utaka til sporten.dk

De klubber som er interesseret i at købe skal op med en del penge, da der spekuleres i at salgsprisen for Peter Utaka er omkring de 40 millioner kr.

-Når efterårssæsonen er færdig, så sætter jeg mig ned sammen med Kim Brink og Lars Olsen og så lægger vi en plan. Hvis det rigtige tilbud kommer til vinter, som OB er glade for, og jeg ser det som et trin op for min karriere, så må vi kigge på det. Men jeg ser stadig helst, at det bliver til sommer, siger Utaka til sporten.dk