Superliga

Runström vil gerne hjem

OB-angriberen Björn Runström kalder sin situation i OB for 'ikke optimal' og vil gerne tilbage og spille for hjerteklubben Hammarby på et tidspunkt.

OB's angriber Björn Runström har i et godt stykke tid måttet affinde sig med en rolle som reserve efter konkurrenterne Peter Utaka og Njogu Demba-Nyrén.

Björn Runström blev i forbindelse med tirsdagens kamp mod CSKA Moskva fanget af svenske TV4, som spurgte lidt til hans situation i den fynske topklub.

- Det er ikke blevet til meget spilletid. Alle vil gerne spille hele tiden, så det er ikke optimalt lige nu, siger Björn Runström.

- Jeg spillede meget i starten og lavede mål, men sådan er det med fodbold.

I transfervinduet var Björn Runström sat i forbindelse med et skifte til italiensk fodbold, og angriberen bekræfter interessen.

- Der var en mulighed for noget i Italien, men jeg endte med at springe fra, lyder det fra angriberen.

Som en Martin Jørgensen hos AGF har Björn Runström hjertet placeret solidt i barndomsklubben Hammarby, som lige nu er placeret i den næstbedste svenske række.

- Der sker på et tidspunkt. Når jeg flytter hjem, flytter jeg hjem, og så spiller det ingen rolle, om de spiller i superettan eller i den bedste række, lyder det fra Björn Runström.

Transfervinduet har åbent frem til marts i både Sverige, Norge og Rusland.