Superliga

Santin: Jeg er ikke topscorer-typen

FC Københavns brasilianske angrebses Cesar Santin har været alt andet end strålende i efteråret, og han erkender nu, at hans form ikke er, hvor den skal være.

De to brasilianere Ailton Almeida og Cesar Santin har holdt Dame N'Doye på bænken og har samtidig gjort, at FCK har måttet leje Morten Nordstrand ud til Groningen i Holland. Alligevel er det ikke lutter brasiliansk lagkage lige for øjeblikket. Cesar Santin er nemlig ikke i nærheden af den form, han viste, da hann kom til klubben for godt et år siden.

- Da jeg kom her til FCK, var jeg stærkere, men jeg føler, jeg er på rette vej. Det kører ikke, men jeg er heller ikke for alvor bekymret. Jeg har det egentlig godt både fysisk og mentalt, men nogle gange sker der bare ikke noget, siger Santin til eb.dk.

Cesar Santin har scoret to gange i SAS Ligaen i denne sæson, men han ser ikke de manglende mål som den store fiasko. Han mener nemlig ikke, at han er typen, der kan blive topscorer.

- Jeg ser slet ikke mig selv som den store forward, der scorer 15-20 mål på en sæson. Det vil være urealistisk at tro, at jeg kan ende som Superliga-topscorer. Jeg løber ikke fra mit ansvar, men prøver bare at være realistisk.