Superliga

Thisted-nigerianer emne i SAS Ligaen

Thisteds Mojo Kingsley er kontraktfri til sommer og står på blokken i et par SAS Ligaklubber, men først skal han genfinde sit niveau efter et uhyggeligt overfald holdte ham væk fra banen det meste af efteråret.

Thisteds nigerianske forsvarskrumtap Mojo Kingsley blev i efteråret på uhyggelig vis angrebet af et par overfaldsmænd i Thisteds natteliv. Kingsley kom tilbage på banen til en kort optræden i efterårets sidste kamp, og nu skal foråret bruges til at genfinde det niveau han holdt før overfaldet. Og gennem præstationerne på banen spille sig til en ny kontrakt med Thisted eller en anden dansk klub.

- Jeg vil gerne blive i Danmark, og jeg kunne godt forestille mig at fortsætte her i Thisted, men jeg vil også gerne prøve noget større på et tidspunkt, siger 23-årige Mojo Kingsley til tipsbladet.dk.

Kingsley har skrevet sig på Spillerforeningens transferliste, for kontrakten med thyboerne udløber til sommer. Nigerianerens agent er danske Klaus Granlund, og han tror ikke, Mojo Kingsley bliver arbejdsløs til sommer.

- Jeg har da et par muligheder for ham. Og det er både 1. divisionsklubber og et par SAS Ligaklubber. Jeg tror sagtens, han kunne udvikle sig til at blive en god SAS Ligaspiller, for man udvikler sig, når man kommer ind i et nyt forløb, og det kan være, at det er det, der skal til efter tre år i Thisted, siger Klaus Granlund til tipsbladet.dk.

Agenten understreger dog, at det først og fremmest handler om, at Kingsley finder sit niveau.

- Intet er afgjort, og det kan både blive Thisted og så meget andet. Han skal nu finde sine ben igen efter overfaldet i efteråret, og så må vi se, hvad niveauet er til. Hvis Thisted kommer med et nyt tilbud, så må vi overveje det, men måske er det tid for ham at prøve nye græsgange, siger Granlund.

LÆS OGSÅ: Mojo Kingsley: Har fået overfaldet på afstand