Superliga

Tobias Grahn stopper i Randers FC

Midtbanespilleren Tobias Grahn er blevet enige med Randers FC om at ophæve kontrakten.

Randers FC sparer nogle penge til næste år, for midtbanespilleren Tobias Grahn er sammen med Randers FC blevet enige om at ophæve kontrakten.  Tobias Grahn stopper med øjeblikkelig virkning.

LÆS OGSÅ: Tobias Grahn fortryder ikke Randers FC

Kontrakten mellem Grahn og Randers FC blev indgået den
1. januar i år, og som havde udløb den 31. december 2011.

- Da vi for et lille års tid siden hentede Tobias Grahn var det en glædens dag for os. Men vi har desværre måttet konstatere, at de store forventninger, som både klubben, Tobias selv og alle i og omkring Randers FC havde til konstellationen Randers FC/Tobias Grahn ikke er blevet indfriet, udtaler Randers FC-direktør Jacob Nielsen i en pressemeddelelse.

Selv siger Tobias Grahn:

- Jeg føler ikke, at det rent fodboldmæssigt har fungeret for mig i Randers FC. Jeg har ikke levet op til mine egne forventninger, så derfor har jeg bedt klubben om at blive løst fra mine kontraktmæssige forpligtelser. Jeg er derfor meget glad for, at Randers FC har efterkommet mit ønske om at få kontrakten ophævet, siger Tobias Grahn.

- Tobias har bedt Randers FC om at få sin kontrakt ophævet, og denne anmodning har klubben imødekommet. Det har den sportslige stab i klubben taget til efterretning, og jeg ønsker Tobias held og lykke fremover, lyder kommentaren fra Ove Christensen.

Tobias Grahn opnåede 24 førsteholdskampe for Randers FC.