Superliga

Transfersnak påvirker ikke Gjesing

Den megen transfersnak på Fredensvang, påvirker ikke Jens Gjesing

I mandags startede AGF træningen til den nye sæson, da Erik Rasmussen klokken 10 kaldte til træning på Fredensvang. Det er godt en måned siden, at AGF sluttede efteråret mod Esbjerg, og Jens Gjesing glæder sig over at være på græs igen.

- Det er er dejligt at komme i gang igen, og vi ser fornuftige ud. Formen er ikke, hvor den skal være, men der er også god tid, til vi skal spille igen, så det ser fint, siger Jens Gjesing til tipsbladet.dk.

Der er ikke sket meget i AGF-truppen henover vinteren, hvor Stephan Petersen er kommet til og Jeremiah White rejst, men der er masser af snak. AGF kører med stort underskud, og der skal sandsynligvis sælges profiler, hvis det skal løbe rundt, men virakken er ikke noget, der påvirker Gjesing negativt.

- Det er spændende, og det er et sjovt sted at være. Uden snakken ville det ikke være lige så sjovt at være her. Det er ikke noget, der påvirker mig. Det er ikke mit bord, og jeg koncentrerer mig om at spille fodbold. Så er der andre, der styrer det andet, siger Gjesing.

Læs også: Nytårskur i SAS Ligaen: AGF: