Underholdende provinsbrag uden vinder

Der var masser af målchancer og høj intensitet, da OB og AaB tørnede sammen mandag aften.

OB og AaB fik et point hver, da holdene tørnede sammen i en underholdende kamp på Fionia Park.

OB startede kampen bedst og dominerede store dele af første halvleg. Fynboerne producerede en række chancer, og Hans Henrik Andreasen burde have bragt OB foran midtvejs i 1.halvleg, da Johan Absalonsen serverede en kæmpechance til vestjyden. Det lykkedes dog ikke OB at komme på måltavlen, og da AaB slet ikke var farlige, gik de to hold til pausen ved stillingen 0-0.

Efter pauseteen så AaB bedre ud. Således virkede nordjyderne stærkere i anden halvleg, hvor det også blev til et par afslutninger. Alligevel var det Peter Utaka, der scorede kampens første mål, da han omsatte et kontraangreb i mål efter en times spil.

AaB jagtede en udligning, og trods storspil af Roy Carroll i OB-målet, lykkedes det gæsterne fra Aalborg at score til 1-1, da Andreas Johansson sendte bolden i mål efter en flot solo-tur.

Herefter var kampen både åben og livlig. Begge hold producerede gode chancer, og begge målmænd kom på arbejde og leverede klasseredninger i de sidste 20 minutter. Det var dog især OB, der pressede på for en sejr, men det blev ikke til nogen scoringer, og dermed endte den underholdende kamp 1-1.