Superliga

Vilfort: Mathias Chago er ikke mit bord

Brøndby har haft øje på den defensive midtbanespiller Mathias Chago fra Dynamo Dynamo Zagreb.

Tipsbladet.dk kunne i sidste uge afsløre, at Brøndby har kig på den stærke midtbanespiller Mathias Chago, der i øjeblikket er på kontrakt i Dynamo Zagreb men i det næste halve år er udlejet til Istra 1961 i den kroatiske liga.

Midtbanespilleren, der er fra Cameroun, bliver af sin agent beskrevet som en klon af OB's stærke mand Eric Djemba-Djemba og som en spiller, der vil sætte et markant aftryk i den danske liga.

Hos Brøndby, der stadig uden fast sportschef, passer Kim Vilfort i øjeblikket det ledige job. Han har ikke meget at tilføje omkring den afrikanske midtbanespiller.

- Det er ikke noget, jeg kender ret meget til. Alle de spillere, vi har haft kig på i det seneste stykke tid, har ikke været mit bord, da jeg ikke har haft noget med den del at gøre, siger Kim Vilfort til tipsbladet.dk.

- Vi ser løbende på mange spillere - nogle på kort sigt og andre på lang sigt.

Udlejningen af Mathias Chago er kommet i stand, da midtbanespilleren har savnet spilletid i Zagreb og meget gerne vil forsøge at kæmpe sig til en plads på landsholdet, der skal til VM til sommer og er i pulje med Danmark. Spillerens agent har forklaret, at spillerens fremtid efter sommerens VM endnu er uafklaret.

Mathias Chago er 26 år og har været i Zagreb siden 2005. Interessen for Mathias Chago ligger tilbage i tiden med Anders Bjerregaard som sportschef i Brøndby, men Anders Bjerregaard giver trods det officielle stop i Brøndby stadig en hånd med omkring forhandlinger med spillere og har senest været med til at lave handlen omkring Morten 'Duncan' Rasmussens skifte til Celtic

Læs også: Brøndby ser på Djemba-Djemba-klon