Superliga

Vilfort: Vi har masser af kvalitet i angrebet

Brøndby kommer som udgangspunkt ikke til at forstærke sig oven på salget af topscorer Morten 'Duncan' Rasmussen.

Morten 'Duncan' Rasmussen er præsenteret i Celtic og er dermed færdig som Brøndby-spiller. Angriberen forlader Brøndby som topscorer med 12 scoringer i efteråret. Alligevel er der ingen umiddelbare planer om at hente en erstatning i transfervinduets sidste uge.

- Vi har længe været forberedt på et salg. Af samme grund hentede vi Martin Bernburg i sommer, og så kan man tale om, at salget så kommer et halvt år senere end beregnet, siger fungerende sportschef i Brøndby Kim Vilfort til tipsbladet.dk.

- Vi har tre landsholdsspillere og en ung U-21-landsholdsspiller til at dække de to forreste pladser, så vi føler, at vi stadig har dygtige folk til pladserne. Morten Duncan Rasmussen har selvfølgelig lavet mange mål i efteråret, men vi har stadig god kvalitet i angrebet og må så håbe, at det også giver sig udslag i den virkelige verden, siger Kim Vilfort og hentyder til Alexander Farnerud, Martin Bernburg, Ousman Jallow og Nikolaj Agger som kandidater til angrebspladserne i Brøndby, hvor også veteran Peter Madsen kan bruges.

Læs også: Officielt: Brøndby sælger Duncan

Kim Vilfort peger på, at både Ousman Jallow og Alexander Farnerud tidligere har vist deres værd som målscorere.

- Da vi i sin tid lå nummer et, var det Ousman Jallow og Alexander Farnerud, der lavede mange mål. Det er klart, at der nok kommer justeringer i forhold til måden at spille på, men som sagt, har vi stadig stærke kort at spille i angrebet.

- Når en spiller forlader en klub, er der masser af eksempler på, at andre tager over. Seneste tydelige eksempel hos os, var da vi i sin tid solgte Peter Møller. Dengang var der mange våde øjne, men det varede ikke mere end et halvt år til Ebbe Sand havde taget over. Så var der ingen der græd længere, husker Kim Vilfort, der dog ikke helt vil lukke muligheden for at hente en ny angriber, siger Kim Vilfort til tipsbladet.dk.

- Det gælder altid om at holde sig klar, og får vi muligheden for at forstærke vores hold, vil det være dumt ikke at gøre det. Det er et specielt marked lige for tiden, så det er svært at sige, hvad der sker.

Læs også: Duncan får 85.000 om ugen og debut i morgen

Mens Morten 'Duncan' Rasmussen nåede at score 12 gange i efteråret, scorede Martin Bernburg fire, Peter Madsen tre, Ousman Jallow og Nikolaj Agger hvert et mål, mens Alexander Farnerud endnu har sin første ligascoring til gode.