AC Milan kravler op i tabellen efter sejr over Verona

Både Udinesse og Sampdoria smed point, hvilket betyder, at AC Milan nu indtager fjerdepladsen i Serie A.

Med en 3-1-sejr ude over Verona lykkedes det denne søndag AC Milan at holde spille sig op på fjerdepladsen i Serie A.

Et selvmål af hjemmeholdets Pinto Rafael Marques efter 21 minutter bragte milaneserne på færden af sejren, der blev yderligere sikret med to scoringer af Keisuke Honda: det første efter 27 minutter, og det andet efter 56 minutter. Mens hjemmeholdets Nicolas Lopez fik dog reduceret med to minutter tilbage.

Med sejren har Fillippo Inzaghis mandskab fem point op til Juventus på førstepladsen.

Series A tredjebedste mandskab, Sampdoria, var også denne søndag på arbejde, men her lykkedes det blot holdet fra Genova at få et point ud af anstrengelserne mod Cagliari.

Siniša Mihajlović’ mandskab var ellers foran 2-0 efter 39 minutter, men med en udvisning af Fabrizio Cancciatore og en straffesparksscoring af Danilo Fernando Avelar, så det pludseligt svært ud for gæsterne, inden Marco Sau altså fik vendt kampen til 2-2 med en scoring 13 minutter før tid.

Udinese, som inden runden befandt sig på fjerdepladsen, mødte denne weekend FC Københavns Europa League-konkurrenter, Torino, men måtte ligesom københavnerne se sig slået på fremmed grund. Fabio Quagliarella sikrede nemlig hjemmeholdet en 1-0-sejr med en scoring efter 62 minutter.

Atalanta vandt 1-0 over Parma på en sen scoring af Richmond Boakye, mens Palermo også hentede en sen sejr over Cesena. Simon Makienok fik de sidste minutter banen som indskifter.