Foto: Getty Images
Serie A

Andreas Skov Olsen forklarer sin succes: Marcondes var et forbillede

Brentford-spilleren Emiliano Marcondes var et stort forbillede for Andreas Skov Olsen, forklarer Bologna-spilleren.

Andreas Skov Olsen er et af de mest lovende spillere i dansk fodbold, og efter en imponerende sæson i FC Nordsjælland, rykkede den danske højre kant til Italien og Bologna i sommer. Han fortæller i et interview med Dossier om karrierens vej til Italien.

I Italien har det været lidt mere op og ned for danskeren, end det var det sidste år i Danmark, men Andreas Skov Olsen ved, at han bare må klø på og være den, der arbejder hårdets til træning, for så kommer der succes.

Læs også:Brøndby-stopper med afsavn: Håber, dette snart er ovre

Det oplevede han selv i FC Nordsjælland, og inden han selv bragede igennem i Superligaen, kunne han se en holdkammerat arbejde hårdere end nogen anden.

- Jeg var også indstillet på at ændre min attitude på banen og vise, at jeg hele tiden var klar og frisk. Også når tingene ikke gik min vej, skulle det vendes til noget positivt, og mit humør skulle holdes oppe. Her var Emiliano Marcondes et forbillede, som altid var sindssygt fokuseret til træning. Jeg kunne se, at når han var så koncentreret til hver træning, så præsterede han også i kampene og lavede et hav af mål (han scorede 17 mål i 19 kampe for FC Nordsjælland i sæsonen 2017-18, red.). Han var helt vanvittig på det tidspunkt, siger Andreas Skov Olsen i interviewet med Dossier.

Læs også:Krisen kradser: Men Superliga-klubberne ser bort fra lønnedgang

Italien er for tiden hårdt ramt af coronavirus, og det er derfor slet ikke sikkert, at ligaen færdigspilles denne sæson.

Bologna ligger aktuelt nummer 10 i Serie A. 20-årige Andreas Skov Olsen har scoret en enkelt gang i 19 ligakampe for den italienske klub.

Læs også:Superliga-træner håber: Klar til at spille hver anden dag

Læs også:Medie: Her er Brøndbys pris på Anis Ben Slimane

Læs også:Overblik: Hvem træner, og hvem træner ikke i Superligaen?