• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Lasse Sylvest Mikkelsen

Juventus risikerer at blive smidt ud af Serie A

Foto: Getty Images

Juventus vil blive smidt ud af Serie A, hvis ikke de trækker sig fra Super League-projektet, oplyser det italienske fodboldforbund.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Mens AC Milan og Inter Milan har trukket sig ud af den stærkt kritiserede europæiske Super League, så holder Juventus fast.

Ifølge flere medier blandt andet Washington Post og nyhedsbureauet AP, så kan de komme til at koste dem deres plads i Serie A.

Således fortæller de, at præsidenten for det italienske fodboldforbund, Gabriele Gravina, mandag var ganske klar i mælet.

- Reglerne er klare. Hvis Juventus stadig er en del af Super League, når næste sæson begynder, så kan de ikke være med i Serie A. Jeg vil være kede af det på fansenes vegne, men regler er regler, og de gælder alle, sagde Gravina til den napoli-baserede radiostation "Kiss Kiss".

Real Madrid og FC Barcelona er sammen med Juventus de eneste tre klubber, der stadig forsøger at holde liv i drømmen om den europæiske Super League, selvom de også risikerer udelukkelse fra Champions League.

- Jeg håber, det slutter snart, lyder det fra Gabriele Gravina.

Super League-projektet imploderede for tre uger siden, da seks af den involverede engelske klubber bakkede ud inden for bare 48 timer efter offentliggørelsen. Både klubbernes fans og den britiske regeringer reagerede kraftigt på nyheden.

De har siden måttet gå bodsgang hos UEFA, og har sammen med Atletico Madrid og de to Milan-klubber underskrevet et forlig, hvor de forpligter sig til kun at spille i eksisterende europæiske turneringer.

I aftalen har UEFA også fået indskrevet, at fem procent af klubbernes indtægter fra de europæiske turneringer tilbageholdes i næste sæson.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020