Serie A

Keller: Lazio en god klub for Poulsen

Den tidligere Lazio-spiller Christian Keller har tiltro til, at Jakob Poulsen kan slå igennem i Lazio og Serie A.

Rygterne om, at Jakob Poulsen skifter AGF ud med Lazio i Italien, er også nået til Tyrkiet, hvor Christian Keller idag huserer hos Kasimpasa. Keller spillede i Lazio i sæsonen 2005/2006, og opnåede syv kampe, inden han skiftede til norske Stabæk.

- Jeg har fulgt lidt med hos de danske medier på nettet, og kan godt se, at Jakob Poulsen ser ud til at være et varmt navn i Lazio. Umiddelbart tror jeg, at han vil passe godt ind i en klub som Lazio. Han kommer selvfølgelig ned til en helt anden liga end den danske, men det er han selvfølgelig selv klar over, for han har jo erfaring fra et udlandsophold i Holland, siger Christian Keller til tipsbladet.dk.

Christian Keller kom til Lazio fra Viborg efter et kort mellemspil i Torino, og selvom han kom derned som en relativ ukendt spiller, så fik han masser af opbakning i sin første tid i Italien.

- Det er en stor klub, som har vundet Serie A og en masse andre titler. Men der var ingen problemer for mig dernede. Alle var flinke og venlige, selvom jeg kom dertil som relativ ukendt, og uden der var de store forventninger til mig. De har nogle okay fans, men også nogle meget specielle nogen, men jeg har ikke oplevet sammenstød af nogen art med dem, siger Keller om livet i Jakob Poulsens måske kommende klub.

Keller er på baggrund af sine oplevelser i Lazio positiv overfor Jakob Poulsens chancer for at slå igennem hos Serie A's aktuelle nummer 15.

- Jeg tror på, at Lazio er en god klub for Poulsen. Han skal nok klare sig, for han er en god spiller, og der er masser af danskere, der gør det godt i Italien for tiden. Det er i hvert fald en kæmpe oplevelse at spille der, slutter Keller.